Höstens tema 2012 blir Mat!!!

Bind in en valfri bok eller gör något annat inom bokbindarskrået på temat Mat. Välj bok, teknik, bandtyp och dekorationssätt efter eget huvud. Temat Mat får tolkas på det mest fria sätt. Allt är tillåtet.
Böckerna skall vara klara i början av februari 2013 och kommer först att visas upp på någon intern aktivitet i föreningen för att därefter ställas ut i affären Papper för Konstnärer.
Hjärtligt välkomna att delta önskar Styrelsen.

Vi har nu haft sju samlande teman för vår verksamhet under höstarna. 2005 hade vi en mycket lyckad bokbindartävling under temat Staden, 2006 vara temat Linné, 2007 var det Astrid Lindgren, 2008 Selma Lagerlöf, 2009 Humor, 2010 Sagor och förra hösten var det Strindberg. Vid alla dessa tillfällen har medlemmarna visat prov på stor fantasirikedom med goda resultat av arbetet.

Butiken Papper för Konstnärer (PfK) har ställt ut våra alster varje år. Utställningarna har varit väldigt uppskattade och många har kommit in i butiken för att titta närmare på böckerna och ställa frågor om dem och om vår förening. Det var till och med någon som ville köpa någon av våra utställda böcker. Utställningarna ger bra PR för vår förening och kan bidra till att locka nya medlemmar. PfK erbjuder sig att även nästa år ställa ut böcker som vi binder in. Därför fortsätter vi med ett tema ytterligare en termin. Det är ingen tävling och böckerna kommer inte att bedömas.

Hjärtligt välkomna att delta önskar Styrelsen

Ö